2009 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

Pasaka





Šitas nuotraukas matė keturi žmonės: aš, Rūta, mūsų raudonvainikėlė Marija ir Eglė Žiemytė.  
Taip, čia jos paltukai. Viską apie pačius drabužius, kiek užtrauktukų, koks pamušalas ir panašiai - papasakosiu pirmadienį, darbe (www.pravda.lt). 
Fotosesiją su Rūta darėme savo rūbų modeliuotojus skrodžiančiai rubrikai "Pravda turgus". 




Kai ėjome į pirmąjį savo komandinį žygį - "Mados infekciją", su Marijos plaukų raudonumo tušinuku braukiau ant tvarkaraščio kryžiukus ir piešiau karūnėles. Realu, kad nuotraukų iš visų dizainerių pasirodymų mums nereikėjo. Užrašas "Eglės Žiemytės kolekcija „d'efect. chi chi dessert“" kabojo po dailia keturbriaune karūna.

Rugpjūčio vidury, šeštadienio vidurdieny gulėjome apsirengusios Smiltynės kopose ir nusprendėme, kad ruduo gal gerai - galėsime fotografuoti paltus, kumštines pirštines ir aulinius batus.

Praėjus pirmai temperatūrų bangai - skelbiame rudens sezoną.






Tai Simas, Cerberis ir sūris. Cerberis myli sūrį aštuoniasdešimt kartų labiau nei visi "Tap'o Doro" lankytojai kartu sudėjus ir padauginus iš dvidešimt septyniu. Simas tą dieną turėjo temperatūros ir mes jam rašome didelį AČIŪ, kad paskolino savo šunį.





Didelis vilkas Cerberis buvo super komunikabilus. Mados biblijose rašoma, kad modelio sėkmės receptas yra komunikabilumas + lankstumas + gera energija, o tai lygu lengvam darbui.
Taigi mūsų modelis Cerberis atitiko visus reikalavimus, buvo lengva dirbti, jis nesimaivė ir nesuvalgė vainiko. Simonas savo vilko pirmąją fotosesiją įsirėmins ir pasikabins namuose prie laiptų.




Tiesa, šalia Cerberio matome paltukus ir kitą modelį - Mariją.


 

Jums galėjo pasirodyti, kad ankstesniame tekste ignoruoju mergaitę Mariją, bet aš tik išsidirbinėju. Mums LABAI patinka ši raudonplaukė. O jai kalbant - ir aš, ir Rūta taip užsispoksom, kad pamirštame kas ir ko paklausė. Fotosesijos dieną ji pasiryškino savo ir taip rausvus plaukus.



Fotosesijos pirkiniai:

Vyno parodijos "Kagor" spalvos išsukami lūpų dažai.
 Juos Rūta nusipirko, nes ji Marla Singer.

Putinai iš Rūtos mamos sodelio. Kainavo viešojo transporto talonelį nuo centro iki gyvenamųjų namų rajono.

Baltos pėdkelnės. Pirkau kojinių parduotuvėje kuri jau šimtą metų veikia prie mūsų redakcijos ir joje niekada nėra klientų. Tokias vietas nuo mažens įtarinėju neaiškiomis veiklomis. Pirkinys kainavo vos vienuoliką litų,  po fotosesijos padovanojom jas modeliui. Marija ant jų užsimovė džinsus. Tik manekenės gali mautis džinsus ant pėdkelnių ir nesijausti orkomis.

Marija sakė, kad kitą kartą jas apsimaus eidama į kokio vaiko krikštynas.







Viskas vyko Santariškių obelyne, nors atrodo, kad mažų mažiausiai dvyliktame Andersono pasakos puslapyje.

Gerai, dabar aš patylėsiu:


                                                                                                    




 


 



Dėkojame visiems už atlasiniais kaspinais rištas komplimentų puokštes  ir kaip juodas šokoladas tikrus pastabas ir patarimus. Viską džioviname savo "Sportinių pasiekimų" blonknote.



1 komentaras:

  1. Prabangiausio atlasinio kaspino nepagailėčiau didžiulei komplimentų puokštei - šiiiitiek malonumo žiūrėdama nuotraukas apturėjau:)

    AtsakytiPanaikinti