2009 m. spalio 6 d., antradienis

Dėde, trys merginos įstrigo blyninėje ir negali išeiti

Tą dieną atsidarinėjo kino teatras "Pasaka", kas mano manymu, papuola į reikšmingesnių Senamiesčio dalykų šimtuką per penkiolika metų. O mes su Rūta nuo anksti iki vėlai darėme fotosesijas. Viskas vyko pagal paprastą receptą:


1. Sugalvojome, kad "De' Žavu" vintažinė prie Rotušės fontano yra "Pravdos" vieta - naujokė.  


2. Pakalbinau vintažinės šeimininkę Gintarę, kuri yra jauna, savarankiška pana ir labai normaliai tvarkosi. 


3. Sugalvojom iš jų drabužių padaryti normalią mados fotosesiją. Nuomavomes lempas, nes nelabai turime (Šiuo metu jau kažkokias turime ir mus tenkina).


4. Ieškojome modelio "Facebooke". Ilgai ieškojome, apšnekinėjome merginas, jas skanavome, vertinome ir tai skambėjo daug žiauriau nei devintokių klegenimas mokyklos valgykloje. Išsirinkome Dalią Jurkevičiūtę - žmogų su aštuonių kilogramų charizma ir dar kokiu kilogramu akių ir dantų. Neapsišovėme. 


5. Atitaikėme dydžius ir modelius. Su kompiuteriu nusifotografavome galimus varijantus ir tai atrodė va taip:
















6.Išsirinkome vietą, tai buvo naujai atsidariusi blyninė "Art Cafe creperie". Jos viduje yra gabaliukas autobuso ir keli staliukai, kabo paveikslai, ant palangės pastatytos žavios lėlės. Čia dar niekas nieko nefotografavo tiems visiems glianciniems kioskų žurnalams - mums labai tiko.


7. Padarėme Gintarės fotosesiją. Interviu ir nuotraukas pamatysite jau sekantį pirmadienį "Pravdoje". Kol kas neatidengsime šios merginos veido. Rankinuko su katinėliu savininkė - pati Rūta.







8. Padarėme valandos pertrauką, per kurią nieko nepirkdamos, pasėdėjome "Coffe Inn" lauko kavinėje Didžiojoje gatvėje. 


9. Iškeliavome į "De' Žavu". Aprengėm Dalią, padažėme, sukišome į plaukus šiukšlių maišą ir taip pastatėm jai kuodą, kuris, einant link kavinės, klapsėjo ir iškritęs iš galvos galėjo šokiruoti turistus ar šiaip ramesnius žmones.







10. Darėme fotosesiją, kurio pasekoje Daliai iškepė blyną, kurį vėliau ji suvalgė.
Nuotraukoje beveik vaidiname, kad aš jai draudžiu maitintis blynais, nes ji, atseit, modelis, o aš, atseit, piktas žmogus. 





Šiaip, kavinė yra tikrai maža (apie 20 kv. m), tad ją visą išnaudoti kiekvienam drabužių komplektui buvo galinga užduotis. Juolab, kad fotosesijos metu, kaip normalią dieną, ant už pusantro metro esančio staliuko žmonės valgė blynus ir mes jų lauk nevarėme. Lenkaitės turistės laipiojo per lempos laidą ir sakė "ifuhrsū9y" kas lenkiškai reiškia - atsiprašom.




11. Išsikvietėme taksi ir su Rūta ėmėm kliedėt iš nuovargio. Prisikliedėjome iki nekaltų savižudžių, kurios mirdamos spigina tamsoje.Atrodė, kad tą vakarą visus iškirtęs gripas mūsų neaplenkė ir kai pradėsime sirgti - numirsime. Grįžau namo su trim dešimtim visokių daiktų, vos užlipau laiptais.








Rodome truputį fotosesijos:





















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą