2009 m. gruodžio 8 d., antradienis

Vaikeli, žurnalus spausdina princesės.

Tai turėjo būti Pravdos viršelis temai "Virtuvė".



Fotografė: Rūta Jankauskaitė
Stilistė: Elena Reimerytė
Modeliai: Ieva C. ir Patricija Ž.
Spaustuvė "Spaudos kontūrai"
Ačiū Ingai Norkei



Fotosesijoje malėmės aplink žurnalus spausdinančius ir pakuojančius darbininkus. Pradžioje jie žvalgėsi ir trūkčiojo pečiais, bet po pusantros valandos tapom "savos". Vieną draugą darbininką matote video filmuke. Patricija ir Marija laipiojo gigantiškais popieriaus bokštais, turėjome mintį jas pavežioti žurnalų mašinos takeliu kartu su važiuojančiais žurnalais, bet tuo metu važiavo daug konkurentų žurnalų ir mes sąmoningai nenorėjome, kad jie liestusi prie mūsų modelių.


Princesės dirba vilkėdamos Irinos Isajevos kostiumus.

Suknelės  iš Nacionalinės Mados galerijos esančios prekybos centre Gedimino 9. Beje čia yra visa galybė išskirtinio dizaino aksesuarų: auskarų, apyrankių, skarelių, sagių ir vėrinių. Nėra daug vietų kur rastume daiktų vertų Kalėdinių išlaidų, bet į šį lietuviškų grožių kampelį tikrai sugrįšime. Čia kabo ir Eglės Žiemytės paltukai, kuriuos fotografavome su milžinišku vilkšuniu Cerberiu ir raudonvainikėle mergaite. [FOTO]








Karūnos (koljė) autorė - Eva Baliul. Pirmąją savo darbo "Pravdoj" vasarą sutikau Eva madų šou Užupyje. Tada vos iškepta kostiumų dizainerė (ji šiaip tą ir daro) pasakojo, kad jos stiliaus ikona Madonna iš savo "Erotica" kūrybinės epochos. Todėl jaučiu, kad kažkada ji mus nupūs savo kostiumais.




Mūsų modeliai šiaip yra dvyliktos klasės moksleivės ir į vėlyvą ketvirtadienio vakaro fotosesiją jas susirinkome tiesiai iš korepetitorių rankų. Stebimės, kaip joms nenusibostame. Projekto metu daug bėgiojame ratais, juokiamės be priežasties, o kartais verčiame laipioti dviejų metrų aukščio popieriaus ritiniais. Finale jas pridažome į vandenį nereaguojančiais dažais ir tada tokias pristatome namo.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą